Slow, slow, slow

Report anomolous behavior on the forum here.

Moderator: TMAX

Post Reply
Sharkey
Original Founder
Posts: 1363
Joined: Sat Oct 09, 2004 4:00 am
Contact:

Slow, slow, slow

Post by Sharkey »

Just checking to see if anyone else is seeing the very slow response times from the site like I am. I'm just finishing up a visit to a friend's beach house for the Independence Day holiday, and for the last few days, the forum and the rest of the site has taken 45-60 seconds to begin loading. After that, the information pours in fairly fast, but the delay is troubling to me. All of the other sites hosted on the server I'm on are experiencing the same thing, and a traceroute inquiry shows things getting crappy sonewhere in the Qwest system.

Sent a message to the sysadmin, but haven't heard back. Oh well, maybe it'll get fixed or something...

Dusty
Posts: 354
Joined: Sat Jan 09, 2010 6:06 am
Location: New Zealand
Contact:

Post by Dusty »

No worries here Sharkey 8)

edit ; ok so it fine here 'cause I pulled the site from cashe. fresh loading , like posting this takes a long time .
58 Bedford House

User avatar
stuartcnz
Site Admin
Posts: 849
Joined: Fri Dec 19, 2008 8:05 pm
Location: Aotearoa, New Zealand
Contact:

Post by stuartcnz »

I had noticed that it had slowed down in the last few days, but it has done so in the past and come back up to speed. So I thought nothing of it.

TMAX
Officer Hormel
Posts: 134
Joined: Wed Jan 14, 2009 5:35 pm
Location: Bellflower, California
Contact:

Post by TMAX »

It has been more slow the last few days. Will let you know if there are any changes..

Jones'n4chrome
Posts: 778
Joined: Mon Dec 31, 2007 3:10 pm

Post by Jones'n4chrome »

Yeah, it's been slow the last few days.

Griff
~(G)Q
Posts: 337
Joined: Wed Dec 21, 2005 11:25 pm
Location: Off-Grid
Contact:

Re: Slow, slow, slow

Post by Griff »

Sharkey wrote:...and for the last few days, the forum and the rest of the site has taken 45-60 seconds to begin loading. After that, the information pours in fairly fast...
Yes, that's exactly what it's been doing for me for about the last week.
~(G)Q Arduously Avoiding Assimilation

Sharkey
Original Founder
Posts: 1363
Joined: Sat Oct 09, 2004 4:00 am
Contact:

Post by Sharkey »

??? Now things seem to be back to "normal", although the satellite connection isn't working at all and I am using a dial-up account.

TMAX
Officer Hormel
Posts: 134
Joined: Wed Jan 14, 2009 5:35 pm
Location: Bellflower, California
Contact:

Post by TMAX »

As of today, speed is back up to normal here.

User avatar
stuartcnz
Site Admin
Posts: 849
Joined: Fri Dec 19, 2008 8:05 pm
Location: Aotearoa, New Zealand
Contact:

Post by stuartcnz »

Yep, back to normal here too, as of today.

Sharkey
Original Founder
Posts: 1363
Joined: Sat Oct 09, 2004 4:00 am
Contact:

Post by Sharkey »

Damn, all too soon for my liking. I was going to suggest that it's time to fill the Tip Jar so I could buy some hamster kibble and grease for the squirrel cage wheel bearings... :roll:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests